Lekker - eerlijk

Bij Gemakk staat lekker eten centraal. Als chefs/uitbaters vinden we het erg belangrijk dat al onze gerechten gewoon lekker zijn. Bij ons vind je geen zalfjes of schuimpjes maar wel lekkere pasta's met heerlijke huisgemaakte sauzen. Ook voor vegetarische en vegan gerechten zit je goed bij ons! ‘Lekker’ gaat bij ons over eenvoud in ingrediënten waar we toch creatieve combinaties mee kunnen maken. Bij het bedenken van nieuwe gerechten volgen we dan ook altijd ons buikgevoel.

In de aankoop van onze ingrediënten vinden we het belangrijk voor de beste kwaliteit te gaan. We werken met de pure smaken van onze groenten, vlees of vis en laten deze altijd de ster van het gerecht zijn. We vinden het belangrijk om onze keuken steeds eerlijk te houden, van ingrediënt tot prijs.

Eethuis De Fobie

In 2004 hebben we ons restaurant Eethuis De Fobie geopend vanuit onze liefde voor koken én voor elkaar. Het was de beste manier om zoveel mogelijk tijd samen tot de brengen en tot op de dag van vandaag genieten we daar nog altijd even hard van. In 2023 besloten we een webshop te beginnen zodat mensen ook thuis van onze gerechten kunnen genieten.

Website Eethuis de Fobie